X
تبلیغات
رایتل
طرز تهیه کاسترول ژامبون
کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.

پخت کاسترول ژامبون, مواد لازم برای کاسترول ژامبون




مواد لازم :

 سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ پیمانه ۱۵۰ کالری
 کرفس خرد شده ۲ ساقه ۳۰ کالری
 هویج بزرگ حلقه یاخرد شده ۱ عدد ۳۰ کالری
 آب ۳ پیمانه ۰ کالری
کره ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری
ژامبون خرد شده ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری
پیاز ریز شده ۲ قاشق چایخوری ۲ کالری
آرد ۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری
شیر ۱ پیمانه ۱۱۰ کالری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه ۴۵۵ کالری
خرده نان خشک ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری


مجموع کالری: ۱۸۹۷


طرز تهیه :
1 - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
2 - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

3 - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
4 - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​بریزید تا آب شود.

5 - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
6 - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.

7 - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).

8 - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).

9 - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
10 - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.

11 - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
12 - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.

منبع : sara.jamejamonline.ir