تفریح

بروزترین وب تفریحی وسرگرمی ایرانیان

تفریح

بروزترین وب تفریحی وسرگرمی ایرانیان

دانستنی های ضروری برای نامزدها

دوران نامزدی دوره ای خاص و ویژه از مشارکت، عشق و خوشی است. با این که می توان آن را شمارشی معکوس برای
دوران نامزدی دوره ای خاص و ویژه از مشارکت، عشق و خوشی است. با این که می توان آن را شمارشی معکوس برای عروسی دانست ولی باید بدانید که این دوران زمانی مهم است و دوباره تکرار نخواهد شد. حال ببینیم چگونه می توان این دوران را منحصر به فرد و شگفت انگیز کرد.

نامزدی مقدمه عروسی است
در زمان نامزدی هم در مورد مسایلی بحث و گفتگو خواهید داشت که بعدها پس از عروسی تان با آن ها مواجه خواهید شد. مسایلی از قبیل پول و بودجه بندی، روابط خانوادگی، دوستان و حد و مرزها. پس سعی کنید صحبت هایتان را از همین حالا سمت و سو بدهید و به جای این که مثلا در مورد خرید بعضی چیزهای تزیینی که به شدت مشتاقید بخریدشان و نامزدتان فکر می کند دور ریختن پول است بحث کنید به این که چطور می توانید پول های بیشتر را پس از عروسی تان مدیریت کنید بیندیشید. آیا می خواهید هر دویتان در تصمیم گیرهای مالی سهمی مساوی داشته باشید؟ آیا می خواهید حساب مشترک بانکی داشته باشید؟ و…
 
تکلیف را روشن کنید
در دوره نامزدی با بیشتر شدن شناخت ممکن است پی ببرید که دارای مشکلات اساسی هستید. بهتر است تکلیف این مشکلات را در همان دوره نامزدی مشخص کنید. جدایی در دوران نامزدی بسیار بهتر از جدایی بعد از عروسی است. شما نمی‌توانید رفتار طرف مقابل‌تان را تغییر دهید، مگر در سه شرایط:
1-خود فرد بخواهد تغییر کند.
2-شرایطی که فرد شدیدا تحت فشار قرار دارد (شرایط پادگانی).
3-خود فرد با یک تحول معنوی عمیق روبه‌رو شود.

این شرایط احتمال تغییر را فراهم خواهد کرد. اما اینکه ما معتقد باشیم بعد از ازدواج رفتار همسرمان بهتر می‌شود، غلط و اشتباه است، باید بدانید که بعد از ازدواج هیچ معجزه‌ای رخ نمی‌دهد. آنچه که در نامزدی مهم است این است که آیا ما این فرد را می‌توانیم با همان ویژگی‌هایی که دارد، بپذیریم یا نه. اگر به این نتیجه رسیدید که زندگی با این فرد برایتان عذاب آور خواهد بود موضوع را با خانواده ها در میان بگذارید و بعد از گذراندن دوره های مشاوره، تکلیف رابطه تان را با صراحت روشن کنید.
 
تاریخ تعیین کنید
مدت دوران نامزدی به عوامل زیادی از جمله: فرهنگ و آداب و رسوم خانواده ها، وضعیت اقتصادی عروس و داماد، میزان آشنایی عروس و داماد با یکدیگر و… بستگی دارد. اگر تصمیم دارید ظرف کمتر از یک سال عروسی کنید، سعی کنید ماه عروسی خود را و حتی الامکان روز عروسی را تعیین کنید. این تاریخ خیلی مهم است و تمام برنامه ریزی های شما به این تاریخ بستگی دارد. اگر هم فعلا به این زودی نمی خواهید عروسی کنید، بهتر است مشخص کنید که چند سال می خواهید نامزد بمانید: یک سال؟ دو سال؟ یا بیشتر؟ این هدف گذاری به نوعی شما را از بلاتکلیفی خارج می کند.
 
همدیگر را کشف کنید
شما می خواهید که باقی عمرتان را در کنار هم سر کنید. اما فشارها و استرس برنامه ریزی برای عروسی می تواند بین شما فاصله اندازد. اجازه ندهید چنین شود. بنابراین در طول نامزدی مدام با هم قرار دیدار بگذارید، بی هیچ دلیلی کارهای خوب برای هم انجام دهید، توانایی های یکدیگر را ستایش کنید، به هم دیگر محبت کنید و از اشتباهات یکدیگر چشم پوشی کنید.

آماده شوید
به جای این که یک برنامه و تقویم در دستتان بگیرید و مدام در حال تیک زدن روی آن ها باشید به این فکر کنید که در این ماه از نامزدی ام چه انتظاری دارم؟ شما می توانید از لحاظ فکری و فیزیکی روابطتان را تحکیم بخشید. خرج و مخارج اضافه را حذف کنید و سعی کنید در هزینه های شخصی خود صرفه جویی کنید. یک حساب بانکی مجزا باز کنید و شروع به پس انداز پولهایتان کنید. یا اینکه پس انداز خود را به صورت کالاهای سرمایه ای مثل : سکه، طلا، ارز و… در آورده و نگهداری نمایید. به هر حال باید دور اندیش باشید و از هم اکنون به فکر مخارج و هزینه های عروسی خود باشید.
 
عشق و محبت را ارج نهید
فقط همسر آینده تان نیست که نیاز به توجه زیاد و محبت دارد. در نامزدیتان سعی کنید وقتی برای پدر و مادرتان بگذارید و به آن ها عشقتان را بروز دهید و نشان دهید که قدردان زحماتشان برای بزرگ کردن شما و آماده کردنتان برای این روزها هستید. یکی از مشکلاتی که بر سر دوران نامزدی قرار می‌گیرد، عدم تعادل رابطه فرد بین خانواده و همسر آینده‌اش است. تا زمانی که دختر و پسر در خانه پدری خود زندگی می‌کنند، باید طبق اصول خانواده رفتار کنند و بتوانند با کمک خانواده بین این دو وضعیت تعادل برقرار کنند، اما بعد از ازدواج اولویت با همسر است. باید خانواده‌ها تا حد امکان از بیان نظر و تحمیل عقیده دست بردارند و مسوولیت این امر را برعهده روان‌شناس ازدواج بگذرانند.
 
به خودتان رسیدگی و مراقبت کنید
بیش از همه شما باید به خودتان عشق بورزید. در روز عروسی تان توجه بسیار زیادی بر روی شما خواهد بود و خیلی از عروس ها و دامادها با تغییرات آرایش خودشان را برای این روز بزرگ آماده می کنند. اما رژیم های سنگین و درمان های سخت می توانند شما را در روز عروسی تان ضعیف، بی حال و شکننده کنند. اگر قصد کاهش وزن دارید و می خواهید برنامه غذایی تان را تغییر دهید به یک برنامه غذایی سالم و دراز مدت برای تمام زندگی تان بیندیشید نه به یک شمارش معکوس تا روز عروسی و عدد و رقمی بر روی صفحه ترازو.

کدام زوج ها با هم می مانند؟


البته هر کسی که ازدواج می کند، می خواهد برای همیشه به خوبی و خوشی زندگی کند، بدون هیچ مشکلی اما در عین حال، آیا منافع دیگری علاوه بر توانایی حفظ ازدواج، در ازدواج های افرادی که زوج به یک تیم رویایی تبدیل می شوند وجود دارد؟

آیا یک ازدواج شاد، واقعا مزایایی اضافی به زندگی شما می افزاید؟ بله! آنطور که بلا دی پائولو در مقاله «ازدواج کنید، پولدار شوید» توضیح می دهد؛ واقعا مزایای مالی برای افرادی که ازدواج می کنند وجود دارد.

متاهلان گرایش دارندکه پول بیشتری دربیاورند و همینطور پول بیشتری پس انداز کنند. به غیر از مزایای مالی و توان اقتصادی، شادی بیشتر، طول عمر و سلامتی بدنی را هم باید به زندگی همسرانی که در ازدواج های خوب به سر می برند افزود.

لیندا ویت و مگی گالگر پژوهشی در کتاب شان آورده اند با عنوان: «دعوای ازدواج: چرا متاهل ها شادتر، سالم تر و از نظر مالی بهترند» بدیهی است که در مقابل همه اینها، طلاق می تواند شما را به سرعت به سمت مشکلات مالی و احساسی ببرد.

سرمایه گذاری در ازدواج تان می تواند نتایج ماندگاری از نظر شادی، مالی و سلامتی داشته باشد و حالا ما اینجا یک فهرست کوچک برای یادآوری پنج راه آسان برای تضمین سرمایه گذاری تان و ادامه یک ازدواج شاد برای شما داریم.

اول؛ چقدر با هم خوش می گذرانید؟
زوج هایی که با هم بازی می کنند، زوج هایی که قسمتی از زمان هر روزشان را برای با هم تنها بودن کنار می گذارند با هم می مانند - حتی اگر بیست دقیقه خسته بعد از به خواب رفتن بچه ها باشد - با هر لبخند مشترک و تبادل کلامی خوشایند، ارتباط شان را تازه می کنند. به این زمان، یک شب بیرون رفتن و کمی خوشگذرانی آخر هفته را اضافه کنید. به این ترتیب، شانس پایداری ازدواج خوب تان در شکلی مناسب را بالا ببرید.

البته باید مواظب باشید که این زمان را چگونه می گذرانید. اگر زمان آزادتان در خانه صرف رابطه تان با تلویزیون یا کامپیوتر می شود، آنها را خاموش کنید و به سمت یکدیگر برگردید. برای اینکه احساس شراکت در زندگی به شما دست بدهد، احتیاج دارید زمانی را چهره به چهره سر کنید، نه کنار هم یا بدتر از آن، پشت به پشت.

دوم؛ چقدر قدرشناسید؟
اگر همکاری همدیگر را بدیهی فرض کنید، خورشید آنقدر که باید و شاید در خانه تان نمی تابد. برای یک روز روی فضای روانی خانه تان تمرکز کنید. آیا دقت کرده اید که چند وقت یک بار هر کدام تان حرارت و علاقه نشان می دهد، به دیگری بله می گوید، سوالاتی می پرسد که نشان از علاقه و توجه دارد، دلسوزی و غمخواری ابراز می کند یا با لبخند آغوش باز نشان می دهد؟ وقتی انرژی های مثبت از همسر به همسر بتابد، تمام خانواده سود می برد.
سوم؛ رابطه جنسی
رابطه جنسی خوب برای ساختن یک ازدواج خوب کافی نیست اما اگر رابطه جنسی کم یا غایب باشد، احتمال آنکه ارتباط شما شکننده شود و رو به فروپاشی برود، بیشتر و بیشتر خواهد بود.

چهارم؛ تازه چه خبر؟
آشنایی و تازگی، رابطه را محکم می کنند. یک بازی جدید، قدم زدن در مکانی متفاوت، آزمودن یک روش جدید برای ورزش کردن با هم، یک کار داوطلبانه عام المنفعه مشترک... هر چیز جدید رابطه های قدیمی را محکم می کند.

پنجم و آخرین؛ صحبت های مهم
چقدر ماهرانه در مورد مسائل حساس حرف می زنید و ناراحتی های غیرعمدی را التیام می بخشید؟ شریک های زندگی سالم به گونه ای اثرگذار درباره تفاوت هایشان صحبت می کنند، به دغدغه های یکدیگر واکنش نشان می دهند، به راه حل های «برد - برد» می اندیشند، و مهارت بخشیدن پس از ناراحتی ها را همواره تجربه می کنند.

زندگی در آغوش یک ازدواج خوب، نام شما را برای دریافت مزایای بزرگی از زندگی ثبت می کند. از سرمایه تان با دقت و هوشمندانه محافظت کنید. خود و همسرتان را تا سطح یک تیم رویایی بالا بکشید. خوشی های ازدواج تان را گرامی بدارید، مهارت های لازم برای حفظ حسن نیت را به دست بیاورید و یادتان باشد که همیشه با احترام به همدیگر مهر بورزید.